Karlskoga Energi & Miljö

Vill du hänga med på en spännande resa tillsammans med oss? På kraftvärmeverket produceras fjärrvärme, ånga och el genom förbränning av hushålls- och verksamhetsavfall, returflis, bark och biomal. Fjärrvärmen går till bostäder och industrier i Karlskoga och ångan till industrierna i Björkborns industriområde. Elen distribueras till våra kunder lokalt i Karlskoga via vårt elnät. Vill du bli en del av vår el/instrumentgrupp bestående av fem tekniker?

Arbetsuppgifter

Som el- och instrumenttekniker arbetar du med felsökning och reparationer på vår el- och instrumentutrustning för produktionsanläggningar och automationssystem, kalibrering av instrumentering temp/tryck, nyinstallation och montage, förebyggande underhåll och förbättringsarbete. Du deltar dessutom i utvecklingsarbete och projekt.

I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring.

Vem är du?

Du har lämplig el-teknisk utbildning eller motsvarande relevant utbildning. Erfarenhet från industri eller processanläggningar med inriktning mot el, instrument eller automation är meriterande.

Arbete utförs i processdatorsystem och andra styrsystem som kräver god datakunskap, kunskaper i administrativa program och digitala hjälpmedel. Andra krav är goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort. 

Vi söker dig med tekniskt intresse och som trivs med varierande arbetsuppgifter. I denna roll är det viktigt att du har förmågan att arbeta självständigt samt att du är en problemlösare. Du är också utåtriktad och har lätt för att samarbeta med kollegor och externa kontakter.

Det här är vi

Tillsammans ska vi bli Sveriges mest hållbara företag. Så lyder vår vision. Vi är det lokala energibolaget i Karlskoga med omkring 200 medarbetare – och vi spänner bågen högt. Vårt engagemang omfattar mer än att leverera energi till kommuninvånarna - vi brinner för att utveckla orten på många plan. Vi är en förenande kraft för en trygg vardag, fritid och framtid.

Genom att hela tiden utveckla våra cirkulära affärer vill vi vara motorn som gör det möjligt för fler att leva hållbart. Våra verksamhetsområden är värme, el, ånga, biogas, biogödsel, vatten och avlopp, renhållning, återvinning, stadsnät och småskalig vattenkraft.

Karlskoga Energi & Miljö ägs av Karlskoga kommun och omsätter cirka en miljard kr per år.

Övrig information

Vi erbjuder dig utvecklande arbetsuppgifter med möjlighet att få fördjupa dig inom ditt intresseområde. För mer information kontakta, Sixten Österlund på 0586-750 171 alt. via mail sixten.osterlund@karlskogaenergi.se.

Detta är en tillsvidareanställning och arbetstiden är förlagd till dagtid. Vi tillämpar normalt sett sex månaders provanställning.

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval så välkommen med din ansökan redan nu om du är intresserad!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlskoga
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2023/12
Facklig företrädare
  • Ove Funke, Vision, 070-2301895
  • Kai Holmén, Seko, 0586-750177
Publicerat 2023-03-13
Sista ansökningsdag 2023-04-03

Tillbaka till lediga jobb