Just nu söker vi en el- och automationstekniker till vårt kraftvärmeverk. Här blir du en del av vår el/instrumentgrupp och vi erbjuder dig utvecklande arbetsuppgifter med möjlighet att få fördjupa dig inom ditt intresseområde! Låter det intressant? Ta då chansen och häng med på vår spännande resa mot att bli Sveriges mest hållbara företag!

Arbetsuppgifter

Som el- och automationstekniker arbetar du med felsökning och reparationer på våra produktionsanläggningar och automationssystem tillsammans med övriga medarbetare på el-instrumentavdelningen. Du deltar i utvecklingsarbete och projekt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Arbete med siemens automations- och styrsystem, frekvensomriktare, ups:er, instrument temp/tryck och flöde, batterianläggningar, styrskåp och ställverk för lågspänning.
- Felsökning, reparationer, programmering, optimering, driftsättning, konstruktion, montage och installation.
- Avhjälpande och förebyggande elektriskt underhåll.
- Periodiska kontroller och uppföljning.
- Medverka vid utveckling och förbättringsarbete samt vid inköp av reservdelar.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad automationstekniker/elektriker eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet från industri eller processanläggningar med inriktning el och/eller automation.

Arbete utförs i processdatorsystem och andra styrsystem som kräver att du har en god datakunskap. Andra krav är goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort.

Vi söker dig med tekniskt intresse och som trivs med varierande arbetsuppgifter. I denna roll är det viktigt att du har förmågan att arbeta självständigt samt att du är en problemlösare. Du är också utåtriktad och har lätt för att samarbeta med kollegor och externa kontakter.

Det här är vi

Tillsammans ska vi bli Sveriges mest hållbara företag. Så lyder vår vision. Vi är det lokala energibolaget i Karlskoga med omkring 200 medarbetare – och vi spänner bågen högt. Vårt engagemang omfattar mer än att leverera energi till kommuninvånarna - vi brinner för att utveckla orten på många plan. Vi är en förenande kraft för en trygg vardag, fritid och framtid.

Genom att hela tiden utveckla våra cirkulära affärer vill vi vara motorn som gör det möjligt för fler att leva hållbart. Våra verksamhetsområden är värme, el, ånga, biogas, biogödsel, vatten och avlopp, renhållning, återvinning, stadsnät och småskalig vattenkraft.

Karlskoga Energi & Miljö ägs av Karlskoga kommun och omsätter cirka en miljard kr per år.

Övrig information

Arbetstiden är förlagd till dagtid och beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. Vi tillämpar normalt sett sex månaders provanställning.

För mer information kontakta, Sixten Österlund på 0586-750 171 alt. via mail sixten.osterlund@karlskogaenergi.se.

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan till oss!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlskoga
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2023/17
Facklig företrädare
  • Ove Funke, Vision, 070-2301895
  • Kai Holmén, Seko, 0586-750177
Publicerat 2023-05-15
Sista ansökningsdag 2023-06-05

Tillbaka till lediga jobb